Reg kennel 2006
Uppfödare av
Doberman,Dvärgpinscher
och Irländsk röd setter

Våra hundar
Fotogalleri
Valpträffen 08
Hall of  Fame
Nya Kullar
Skötselråd
Kontakt
Stamtavla
Länkar
Irländsk Setter
In memoriam
Gästboken
Bilder på Setter kullen
Dvärgpinscher

Dark Night Eagles Simone

Eller "Smilla" som vi kallar henne är våran ögonsten. Smilla föddes i december 2001 i Södertälje av importtiken Tais De Covalta hos Benita Stellberg. Hennes far är Jean Darks Fidji-Furinus.                                                 

Smilla har genomfört och blivit godkänd i MH test dessvärre gick det inte bra på hennes korning där hon underkändes. Där vill vi tillägga att hon dagen efter korningen hade 40 graders feber och vi är övertygade att hon skulle klara en korning  i dag. Men det är försent då hon har passerat fyra års ålder. Hennes största tillgångar är snällhet, tillgänglighet och arbetslust, det har Smilla massor av. Det ända som håller henne tillbaka är våran brist på tid annars hade hon kommit betydligt längre än den LP1 som hon har i dag. 

   King Of Crystal´s Francisco Finesse

Eller "Lex" som vi kallar honom är den snällaste hane jag stött på. Han älskar barnen och blir väldigt upprörd om han inte får vara ute och leka med dem, då kan han springa från fönster till fönster för att hålla koll. Att han river ner en och annan blomkruka spelar honom ingen roll bara han vet vad som händer där ute.

"Lex" föddes av King of Crystal´s Etoile Elite i Januari 2004 i Örebro hos Birgitta Carlström. Han kom till oss som en omplacering vid tolv veckors ålder för att hans ursprungliga matte hade fått ett jobb som gjorde att hon inte kunde ha honom kvar, det är vi förstås glada över. Han är inte väldigt maskulin i utseendet men den snällaste hanen som jag har stött på, han är öppen och glad gillar människor och tikar. Andra hanar vill han helst slippa men han flyger inte på dem, han ser till att visa att han inte vill ha kontakt med dem.

Isa

Vi kallar henne Tiffany en liten pinne tik "dvärgpinscher" som är en tuff liten tik. Hon råkade dessvärre ut för ett lårbensbrott när hon var yngre men hon har återhämtat sig väl. Tiffany älskar att skrota omkring hemma på tomten hon skäller gärna på hästarna och framförallt gillar hon lydnad. Hon föddes i Gävle av Amanda i februari 2006. Hennes stora kvaliteter är att hon är orädd och framåt samt att hon har stor personlighet.  

Diabóra Kabala Flóra
Flora är vårt senaste tillskott i kenneln. Flora är född 2006-10-14 i Ungern hos Attila Arnoty på Kennel Diabora i  Budapest, hon kom till Sverige under 2007 och har bott i Järfälla fram tills i början av november 2007. Flora är en kanon trevlig nätt liten tik som vi tror väldigt mycket på hon är framåt och glad men lite blyg när det gäller andra människor. Vi önskar henne varmt välkommen till oss och ser framemot många härliga valpar undan henne.