Reg kennel 2006
Uppfödare av
Doberman,Dvärgpinscher
och Irländsk röd setter

Våra hundar
Fotogalleri
Valpträffen 08
Hall of  Fame
Nya Kullar
Skötselråd
Kontakt
Stamtavla
Länkar
Irländsk Setter
In memoriam
Gästboken
Bilder på Setter kullen
Dvärgpinscher
Startsidan

Lotus

I ditt korta liv blev allt fel det fanns folk som inte visste vad det innebar att ha en hund. Det fanns  folk som blev allergiska sen fanns det folk som inte fattade något om hur det är att ha en dobbis. När vi äntligen hittade den rätta för dig, var det tyvärr för sent du gick inte att rädda trots många försök. Ditt minne kommer att leva kvar i våra hjärtan för alltid. Dina misslyckanden är vårat fel som inte lyckades tidigare.

Farväl Lotus vi syns på andra sidan. 

Kayzer

Den tiden som du fick vara bland oss förgyllde du ditt hem med många skratt. Men din klåda hittade dom inget botemedel mot. Nu har du stressat vidare till din bror.

Vila i frid pojken min.

Flora

Vår älskade tjej din tid hos oss blev kort men våra hjärtan vann du. Nu har du försvunnit och lämnat oss kvar, du lämnade också kvar en enorm saknad. Varför du skulle drabbas av den vidriga sjukdomen kommer jag aldrig att förstå hade du inte haft det tillräckligt svårt redan. Vi syns på dom evigt gröna ängarna Flora.

Vila i frid

Lex

Min fina pojke nu har sorgen börjat lägga sig. Vad vad det som hände du kom hem en dag efter en promenad sen var du bara borta. Det var som om någon bara tryckte på off knappen. Nu vilar du bredvid Flora och vi saknar dig så ofantligt mycket.
Tills vi träffas igen min fina kille.

RIP

Smilla

Nu har du också försvunnit ut ur våra liv! Smilla min älskade Smilla du fick ett långt liv med många härliga valpar och fina stunder nu har du färdats vidare till dina kompisar. Tack för alla åren trots att det känns som du kunde fått vara med oss ett tag till.
Du är saknad min underbara lilla prilla.

Sov gott

Myran

DCM tog ditt liv alldeles för tidigt och du har lämnat din matte. Du fattas oss med dina upptåg som att slicka på en padda.

Vi syns på dom evigt gröna

Priscilla

Du har lämnat din matte i stor saknad då du alldeles för tidigt fick flytta till dom evigt gröna ängarna.
Hälsa mor och far från oss så syns vi snart.

Sov gott tjejen

Hero

Du har lämnat din familj i chocktillstånd och stor saknad. Vi fattar inte varför du inte fick vara kvar hos oss. Helt plötsligt sa veterinären att ditt liv var slut och att vi skulle få vara utan dig. Leukemi var diagnosen. Nu har du återförenats med din mor och far men du har lämnat ett stort tomrum hos Bella och Staffan.

RIP pojken min.

Siri

Min älskade Siri du kämpade tappert vi trodde inte att du skulle klara dig du var så liten när du föddes. Till min stora glädje gjorde du det, du skulle bli min lilla lilla hund. Men ödet ville annorlunda och efter en tragisk olyckshändelse slutade ditt liv och du lämnade mig med en sorg som inte kan beskrivas. Jag tänker på dig varje dag! Tills vi möts igen min älskade lilla tjej.

Vila i frid Siri

 

Jago

Då Jago bodde på Island skriver jag detta på engelska

Your body could´nt handle another infection so on your way back from the vet your heart stopped.  You passed away in
your favorite place the car.

hvíla í friði.

Chilli

Nu har hund himlen fått ytterligare en stjärna! Chilli har lämnat sin husse efter ett långt och fantastiskt liv. Han är nu återförenad med sin mamma och pappa och syskon.

Vila hos din far tills vi syns igen.

Mymmlan

Fina tjejen ditt liv här hos oss är slut nu väntar ett evigt liv på dom gröna ängarna ungefär som i ditt älskade Skåne. vi hoppades på en sommar till men din kropp orkade inte hänga med längre.